Μ.Π.Σ." Ανάλυση και Ποιοτικός έλεγχος Τροφίμων"

M.Sc.- Master of Science in Analysis and Control of Food Products

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 29-6-2018

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥNΙΟΥ 2018

    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    Βλαχάβα Βασιλεία

    Η ζύμωση του γάλακτος, τα τελικά προϊόντα

    και τα διαγράμματα ροής τους

    11:00-11:30 Tσιότσιας/Μητλιάγκα/Δαλαμήτρα
    Κίτα Βασιάνα Βασιλίκα The production of new food products in pearl form 11:30-12:00 Λαλάς /Μητλιάγκα/Tσιότσιας
    Νάστου Ανδρομάχη-Ζυγογιάννη Βασιλική Determination of coumarin inhibitors (vitamin K) contained in various foods 12:00-12:30 Λαλάς /Μητλιάγκα/Tσιότσιας
    Γεωργιάδου Παρασκευή Greek Buffalo (Bubalus bubalis) milk: physicochemical properties and Lysozyme activity 12:30-13:00 Λαλάς /Μητλιάγκα/Tσιότσιας