Μ.Π.Σ." Ανάλυση και Ποιοτικός έλεγχος Τροφίμων"

M.Sc.- Master of Science in Analysis and Control of Food Products

  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

    Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 1:00 το μεσημέρι θα γίνει η δημόσια παρουσίαση και υποστήριξη των μεταπτυχιακών διπλωματικών εργασιών:

    1. Επιτάχυνση της διαδικασίας παλαίωσης οίνου με την χρήση παλλόμενου ηλεκτρικού πεδίου, Άρτεμις Τουλάκη
    2. Παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας από απόβλητα βιομηχανιών τροφίμων, Μ. Στεργίου

    Η παρουσίαση των εργασιών θα γίνει στην αίθουσα Α3 του νέου κτιρίου της Σχολής.                              

    Paraskevi Mitliagka

    Professor

    Department of Agricultural Technology