Προχωρημένη μικροβιολογία και βιοτεχνολογία ΔΙΔΑΣΚΩΝ: A. Τσιότσιας |
||
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΘΕΩΡΙΑ (ΑΙΘ. A3) | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (ΕΧ) |
16-11-2018 | 5-9 μμ | |
23-11-2018 | 5-9 μμ | |
30-11-2018 | 5-9 μμ | |
1-12-2018 | 10-11 | 11-2 |
7-12-2018 | 5-9 | |
11-1-2019 | 5-9 | |
12-1-2019 | 10-11 | 11-2 |
19-1-2019 | 10-1 | 1-4 |
16-2-2019 | 10-11 | 11-2 |
PART I: FOOD BIOCHEMISTRY, ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Assoc. Prof. Vesela Chalova |
|||
ΑΙΘΟΥΣΑ | |||
10.12.2018 - 14.12.2018 | 17:00-21:00 | Α3 | |
15.12.2018 | 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ | Α3 | |
PART IΙ: FOOD CHEMISTRY, ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Assoc. Prof. Anton Slavov |
|||
ΑΙΘΟΥΣΑ | |||
28.01.2019 - 01.02.2019 | 17:00-21:00 | Α3 | |
02.02.2019 | 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ | ||
Αναλυτική Χημεία ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Π. Μητλιάγκα |
||
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΘΕΩΡΙΑ | ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ |
21-12-2018 | 3-6 | 6-9 |
18-1-2019 | 3-6 | 6-9 |
25-1-2019 | 3-6 | |
26-1-2019 | 9-12 | |
8-2-2019 | 3-6 | 6-9 |
9-2-2019 | 9-12 | |
15-2-2019 | 3-5 | 5-8 |
22-2-2019 | 3-6 | 6-9 |
23-2-2019 | 9-12 | 12-3 |