Μ.Π.Σ." Ανάλυση και Ποιοτικός έλεγχος Τροφίμων"

M.Sc.- Master of Science in Analysis and Control of Food Products

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

    Προχωρημένη μικροβιολογία και βιοτεχνολογία

    ΔΙΔΑΣΚΩΝ: A. Τσιότσιας

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΩΡΙΑ (ΑΙΘ. A3) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (ΕΧ)
    16-11-2018 5-9 μμ  
    23-11-2018 5-9 μμ  
    30-11-2018 5-9 μμ  
    1-12-2018 10-11 11-2
    7-12-2018 5-9  
    11-1-2019 5-9  
    12-1-2019 10-11 11-2
    19-1-2019 10-1 1-4
    16-2-2019 10-11 11-2

    PART I: FOOD BIOCHEMISTRY,

    ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Assoc. Prof. Vesela Chalova

        ΑΙΘΟΥΣΑ
    10.12.2018 - 14.12.2018 17:00-21:00 Α3
    15.12.2018 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Α3
         

    PART IΙ: FOOD CHEMISTRY,

    ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Assoc. Prof. Anton Slavov

        ΑΙΘΟΥΣΑ
    28.01.2019 - 01.02.2019 17:00-21:00 Α3
    02.02.2019 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ  
           

    Αναλυτική Χημεία

    ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Π. Μητλιάγκα

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
    21-12-2018 3-6 6-9
    18-1-2019 3-6 6-9
    25-1-2019 3-6  
    26-1-2019 9-12  
    8-2-2019 3-6 6-9
    9-2-2019 9-12  
    15-2-2019 3-5 5-8
    22-2-2019 3-6 6-9
    23-2-2019 9-12 12-3