Μ.Π.Σ." Ανάλυση και Ποιοτικός έλεγχος Τροφίμων"

M.Sc.- Master of Science in Analysis and Control of Food Products

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 1ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018-2019

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ UFT-PLOVDIV

    FOOD PHYSICAL CHEMISTRY

    ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Prof. Vanya Gandova

        ΑΙΘΟΥΣΑ
    05.11.2018  -  09.11.2018 16:00-21:00 Α2/Α3
    10.11.2018 09:00-16:00 Α2/Α3
    12.11.2018 - 13.11.2018 17:00-21:00 Α2/Α3
    FOOD CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY
    PART I: FOOD BIOCHEMISTRY, ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Assoc. Prof. Vesela Chalova
        ΑΙΘΟΥΣΑ
    10.12.2018 - 14.12.2018 17:00-21:00 Α2/Α3
    15.12.2018 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Α2/Α3
         
    PART IΙ: FOOD CHEMISTRY, ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Assoc. Prof. Anton Slavov
        ΑΙΘΟΥΣΑ
    21.01.2019 - 25.01.2019 17:00-21:00 Α2/Α3
    26.01.2019 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ  
           


    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

      Προχωρημένη μικροβιολογία και βιοτεχνολογία (A. Τσιότσιας)
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
    16-11-2018 5-9 μμ  
    23-11-2018 5-9 μμ  
    30-11-2018 5-9 μμ  
    1-12-2018 10-11 11-2
    11-1-2019 5-9  
    12-1-2019 10-11 11-2
    1-2-2019 5-9  
    2-2-2019 10-1 1-4
    16-2-2019 10-11 11-2
    Αναλυτική Χημεία (Π. Μητλιάγκα )
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
    7-12-2018 3-5 5-8
    8-12-2018 9-11 11-2
    21-12-2018 3-6 6-9
    22-12-2018 9-12  
    8-2-2019 3-6 6-9
    9-2-2019 9-12  
    15-2-2019 3-7  
    22-2-2019 3-6 6-9
    23-2-2019 9-12 12-3